Publicerad den Lämna en kommentar

Att se på när ett proffs beskär rosor

Det är verkligen avkopplande och härligt, kan jag säga. En riktig lyx som rekommenderas varmt. Särskilt en solig fredagsmorgon, och särkilt med denna duktiga tjej som kan sin grej.

Lena Jeppson heter dagens trädgårdsstjärna, som jag i desperation kontaktade för en vecka sedan. Jag visste bara inte hur jag skulle angripa/lära känna/underhålla denna gigantiska rosenbuske på framsidan. En buske som förmodligen inte beskurits på flera år. Tänk att man då kan ringa någon som vet och som gärna hjälper till. Man måste faktiskt inte göra allt själv, inte ens när man har en trädgårdsblogg.

Lena från Sol och skugga – trädgårdsservice. She’ll be back i min trädgård, utan tvekan.

 

Rosenbuske före. Hjälp alltså.

 

Rosenbuske efteråt, som nu äntligen kan andas. Och jag med. Massor av döda grenar försvann också. Nu hoppas vi att den får en massa ny kraft och skjuter skott lite längre ner så att det börjar se ut som en buske igen. Det enda som återstår för mig är att rensa lite ogräs runtomkring och gödsla. Härligt.

Tack Lena!

Trevlig helg till alla!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *